VitavoordeelSluiten0

Verzending

Verzendkosten
LandStandaard kostenBestelbedrag boven €35
Belgi2,90Gratis
Duitsland2,90Gratis
Nederland2,90GratisDe bijdrage in de verzendkosten bedraagt 2,90. Deze vervalt al bij een totale bestelwaarde van 25 of zodra u twee potten bestelt. De lage bijdrage in de verzendkosten geldt zowel voor Nederland als Belgi.

Bezorging

Nederland

In Nederland verzendt Vitavoordeel via de 24-uurs pakketservice van TNT Post. Bestellingen die vr 16.00 uur worden geplaatst, hebt u dan ook meestal de volgende dag al in huis! Als u niet thuis bent, onderneemt TNT Post later een tweede bezorgpoging.

Bent u ook dan afwezig, dan wordt een bericht achtergelaten en kunt u de bestelling afhalen op het postkantoor. De pakketbezorger kan het pakket bij uw afwezigheid ook afgeven bij de buren. Daarover wordt een bericht in uw brievenbus achtergelaten. Indien u het niet op prijs stelt dat het pakket bij de buren wordt afgegeven, gelieve dit aan aan te geven op het bestelformulier.

Belgi

In Belgi verzendt Vitavoordeel via de 24-uurs service van EPS. De bezorging is in handen van de Post. Bestellingen die vr 16.00 uur worden geplaatst, hebt u meestal de volgende dag al in huis, in heel Belgi! Alleen in het weekeinde en op feestdagen vindt geen bezorging plaats.

Als u niet thuis bent, onderneemt de pakketbezorger later nog twee maal een bezorgpoging. Bent u ook dan afwezig, dan wordt een bericht achtergelaten en kunt u de bestelling afhalen op het postkantoor of depot. De pakketbezorger kan het pakket bij uw afwezigheid ook afgeven bij de buren. Daarover wordt een bericht in uw brievenbus achtergelaten. Indien u het niet op prijs stelt dat het pakket bij de buren wordt afgegeven, gelieve dit aan aan te geven op het bestelformulier.