VitavoordeelSluiten0

Medische disclaimer

- Voordat u met het gebruik van de voedingssupplementen van Vitavoordeel begint, kunt u dit het beste met uw arts of specialist overleggen. Dit geldt uitdrukkelijk wanneer u reeds medicijnen gebruikt of onder medische behandeling bent.

- Alle informatie die op deze website wordt aangeboden, inclusief informatie gerelateerd aan medische zaken, gezondheidsklachten, behandelingen en producten, dient alleen voor informatieve doeleinden. Zij is niet bedoeld als vervanging van het advies van uw eigen arts of specialist. De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie.

- Voordat u via deze site gekochte producten gebruikt, dient u eerst de informatie op de verpakking aandachtig door te lezen.

- Ondanks de zuiverheid van een supplement kan er sprake zijn van optredende neveneffecten. Ieder persoon is immers uniek. Zoals veel mensen bepaalde voeding niet goed verdragen door intolerantie of allergie, zo kan ook een voedingssupplement door sommigen slecht verdragen worden. Vitavoordeel stelt daarom uitdrukkelijk dat het gebruik van voedingssupplementen voor eigen risico is.

- Voedingssupplementen dienen niet te worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding.