VitavoordeelSluiten0

Over ons

Vitavoordeel is een initiatief van Power Supplements BV. De drijvende kracht daarachter zijn mensen die enthousiast zijn over voedingssupplementen. Zij weten dat het juiste supplement voor de juiste persoon een grote positieve invloed heeft op de gezondheid. Dit heeft al geleid tot enkele gespecialiseerde websites met kwalitatief hoogwaardige supplementen voor specifieke doeleinden (gewrichten, hart- en vaatstelsel, sport).

Het doel met Vitavoordeel is het aanbieden van een breder assortiment en dat voor de laagste prijzen van Nederland en BelgiŽ. Dat wordt bereikt door de lage stuksprijzen maar vooral ook door het unieke
gratis potten-concept.

Vitavoordeel is in 2008 begonnen met een select aantal supplementen, maar de bedoeling is het assortiment de komende tijd uit te breiden.

Bij ons streven naar onvergelijkbaar lage prijzen worden geen concessies gedaan aan kwaliteit en veiligheid. De supplementen die Vitavoordeel aanbiedt zijn geselecteerd aan de hand van het veiligheidsprofiel en de doeltreffendheid van de ingrediŽnten.

Adres

Vitavoordeel
Fahrenheitstraat 7
6662 PZ Elst gld
Nederland

Internet

www.vitavoordeel.nl
www.vitavoordeel.be

E-mail

info@vitavoordeel.nl
info@vitavoordeel.be

Bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 11063645
BTW-nummer: NL 8151.63.538.B01
IBAN: NL67INGB0004815058
BIC: INGBNL2A